ردکردن این

 

تمامی ساختمان ها نیاز به سیستم تهویه مطبوع دارند .سیستم های تهویه مطبوع یکی از مهم ترین تجهیزات ساختمان ها می باشند، فرض کنید در یک ساختمان تمامی مصالح ساختمانی به روز دنیا استفاده شده باشد و از نظر زیبایی نیز زیباترین ساختمان دنیا لقب بگیرد، اما سیستم تهویه مطبوع مناسب طراحی و اجرا نشده باشد، آنگاه به دلیل نبود هوای مطبوع زندگی کردن در آن ساختمان امکان پذیر نمیباشد ، تصور کنید شما در زیبا ترین ساختمان دنیا باشید ولی در تابستان احساس گرما بکنید ، با این تفاسیر می توان نتیجه گرفت که طراحی ، انتخاب و نصب مناسب تربن سیستم تهویه مطبوع در ساختمان امری ضروری و حیاتی می باشد.

چیلرها به دلیل قابلیت تولید آب خنک در نرخ جریان بالا ، و ظرفیت برودتی باال به عنوان سیستم های تهویه مطبوع مرکزی نامیده می شوند.چیلرها تولید آب خنک می کنند و این آب خنک با گردش در هواسازها و فن کوئل ها و ایجاد هوای مطبوع مورد استفاده قرار می گیرد.تمامی ساختمان ها گرمای زیادی تولید می کنند که این گرما به منظور ایجاد هوای مطبوع برای افراد داخل و کارکرد درست ماشین­های بخش صنعتی باید به وسیله سیستم تهویه مطبوع مناسب از ساختمان خارج شود. این گرما می تواند به وسیله خورشید ، نفرات داخلساختمان ، تجهیزات الکتریکی و…. تولید شود

عملکرد

اساس کار و طرز کار چیلر های تراکمی بر پایه عملکرد چهار بخش کلی کمپرسور، کندانسور، اواپراتور و شیر انبساط بوده که ابتدا فشار گاز توسط کمپرسور بالا رفته و متراکم می شود، سپس گاز متراکم شده وارد کندانسور شده و توسط آب یا هوای محیط خنک شده و تبدیل به مایع می شود. در مایع کندانس شده توسط لوله مویین یا شیر انبساط، کاهش فشار لحظه ای رخ داده و وارد اواپراتور سردخانه می شود. کاهش فشار رخ داده منجر به تبخیر مایع شده و مایع سرد کننده با گرفتن گرمای نهان تبخیر خود از محیط خنک کننده باعث خنک شدن محیط خنک کننده می شود. پس از تبخیر، این گاز مجددا وارد کمپرسور شده و سیکل گفته شده دوباره تکرار می شود. ضریب عملکرد برای چیلر های تراکمی از 2 تا 6.1 اعلام شده است. فاکتور های حائر اهمیت در محاسبه ظرفیت چیلر ها که توسط کارشناسان مورد بررسی قرار می گیرند عبارتند از شرایط جغرافیایی، ارتفاع از سطح دریا، رطوبت نسبی هوا، نوع کاربری ساختمان، نوع مصالح ساختمان، تعداد طبقات، دمای طرح خارج تابستان، تعداد نفرات و تجهیزات الکتریکی داخل ساختمان، حجم آب سرد مورد نیاز، ضرایب اطمینان کافی در هنگام کارکرد و غیره .

مزایای چیلر تراکمی

مشخصات فنی چیلر تراکمی آرادکول

نوع دستگاه
سرصفحه #2
سرصفحه #2
سرصفحه #2
سرصفحه #3
ظرفیت برودتی
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
توان ورودی
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
ضریب عملکرد
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
گذر آب اواپراتور
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
افت فشار اواپراتور
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
گذر آب کندانسور
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
افت فشار کندانسور
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
ابعاد
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
وزن
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
سطح فشار
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟
؟؟؟؟